You are currently viewing Balkono arba terasos apsodinimas

Sukurti erdvę, kurioje JUMS būtų gera, mums yra ypatingai brangūs momentai darbe! Terasos ir balkonai šiltuoju metų sezonu yra būtent tos vietos, kuriose nugula brangiausi prisiminimai.

Apsodintame balkone – mandarinų medeliai, alyvmedžiai, begonija.

Kaip viskas vyksta, jei mes jums apsodiname, papuošiame balkoną ar terasą?

Balkono arba terasos apsodinimas – žinių ir patirties reikalaujantis darbas. Todėl verta jį patikėti profesionalams.

Pirma – pasikalbėsime, išsiaiškinsime, kokią viziją ir lūkesčius turite. Įvertinsime, kuria kryptimi yra jūsų balkonas/terasa – šiaurinė ir pietinė pusės retai kada atrodys vienodai!

Antra – biudžetas. Jei norisi, kad aplinka tiesiog būtų žalia, o žiedai nebent sezoniniai – kaina tikrai nesikandžios. Jei norisi išskirtinių augalų, kaip kad citrinmedžiai, alyvmedžiai ir pan., tuomet jau reikėtų skirti didesnį biudžetą. Tačiau investicija vos kartą per metus – o džiaugsmo žymiai daugiau!

Trečia – rūpinimasis augalais. Reikia suprasti, kad augalai reikalaus priežiūros! Tik vieni – minimalios, kartais palaistyti (nebent palyja, tuomet ir laistyti nereikia!), o kiti – prižiūrėti, laistyti, tręšti, šaltuoju metu įnešti į namus ir rūpintis iki kito sezono. Galima ir vienmečiais augalais pasipuošti, šaltuoju metu rūpestį pamiršti, o vasarą įsigyti iš naujo!

Balkono arba terasos apsodinimas – žinių reikalaujantis darbas – patikėkite jį profesionalams.

Happy Flowers įkūrėja ir floristė Šviesa

Mes pasirūpinsime VISKUO – augalais, vazonais, pačios pasodinsime, išdėliosime ir dar paliksime atmintinę, kaip rūpintis augalais!

Jeigu jūs norėtumėte pasipuošti – susisiekime!

Parašyk mums į Instagram, Facebook, el.paštą info@happyflowers.lt arba lauksime skambučio: +37062099990.

Mus rasite: PC „Europa“ ir PPC „Ozas“.